31.JUL – 6. AVGUST.2022

Kamp Mrčajevci

Šta je KLM i kome je namenjen?

Na koji način planiraš da provedeš svoje leto? Postoji mnogo mogućnosti kako možeš korisno provesti svoje vreme. Jedna od mogućnosti je KLM. Na ovom treningu možeš saznati na koji način možeš uticati na živote dece i naučiti kako da pomogneš mališanima da čuju, i da razumeju zašto je Jevanđelje radosna vest!

KLM (Kurs letnjih misionara) je program, koji je osmišljen za mlade, od 15 godina i naviše da budu spremni da deci prenesu radosnu vest o Bogu.

Ako si zainteresovan za ovakav vid službe, možeš za jednu nedelju obuke naučiti kako predstaviti Jevanđelje tako da to oni razumeju. Na ovoj obuci možeš naučiti i koji su to elementi jednog kluba za decu, kako organizovati i voditi jedan dinamičan klub za decu…

Nemoj propustiti ovu priliku. Iskoristi svoje leto na drugačiji način! Vrednosti o kojima si slušao godinama sada možeš iskoristiti i usmeriti na mlađu generaciju.

Budi i ti deo ovog izazova i investiraj svoje vreme i talente za vrednosti koje neće propasti!!!

Šta mogu da naučim na KLMu?

Tokom KLM osim slušanja teorije, praktične vežbe su takođe deo programa koji učesnici obavljaju. Nakon teoretskog dela obuke mladi će teoriju da primene praktično na Petodnevnim klubovima pod nadzorom iskusnih radnika sa decom. Posle povratka svojim kućama moći će da organizuju Petodnevne klubove u svojim crkvama. Neke od osnovnih teme koje su pokrivene na ovom kursu uključuju:

  1. Biblijske osnove za evangelizaciju dece
  2. Biblijska lekcija
  3. Savetovanje
  4. Organizovanje zanimljivog Petodnevnog kluba

Šta je Petodnevni Klub?

Pet sastanaka za decu u trajanju od jedan i po sat, koji se održavaju pet dana zaredom, u isto vreme, na istom mestu. Petodnevni klub se može organizovati u dvorištima, privatnim kućama, crkvama, parkovima ili nekim drugim mestima. Deca će moći da čuju jevanđelje kroz biblijske lekcije i stihove, pesme i misijske priče.

REGISTRACIJA

Uradi prvi korak i registruj se na KLM. Broj mesta je ograničen.
Cena za prvih dvadeset prijavljenih polaznika KLMa iznosi 2000 dinara.
Ostali polaznici plaćaju redovnu cenu u iznosu od 8000 dinara.

[contact-form-7 id=”45″ title=”KLM Registracija”]